Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το X (Twitter) έχει πλέον και επίσημα κανόνες που επιτρέπουν την ανάρτηση πορνογραφικού υλικού!

*
To Χ (πρώην Twitter) ανανέωσες τους όρους και κανόνες χρήσης του και πλέον έχει προβλέψει και την δυνατότητα ανάρτησης πορνογραφικού περιεχομένου. Οι χρήστες που θέλουν να ανεβάσουν τέτοιο περιεχόμενο δεν θα έχουν πρόβλημα ή κάποια επίπτωση, αρκεί να σημειώνουν πως αυτό ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Στο παρελθόν το X δεν απαγόρευε επί της ουσίας το πορνογραφικό υλικό, απλά υπήρχε μια «γκρίζα ζώνη».

Πλέον φιλοξενεί αρκετό και από αυτό με το λανσάρισμα της κατηγορίας Twitter Blue, δηλαδή του συνδρομητικού του πακέτου, έτσι ώστε να ωθήσει περισσότερους δημιουργούς να πληρώνουν τη σχετική συνδρομή, καθώς και τους χρήστες να πληρώνουν αν θέλουν να το δουν. Όπως σημειώθηκε και πιο πάνω, οι χρήστες που ποστάρουν συχνά τέτοιο περιεχόμενο, θα πρέπει απλά να αλλάξουν τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους.



Πηγή εικόνας: Techcrunch.com 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*