Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To YouTube αρχίζει να παίρνει μέτρα κατά του ad blocking

*
Φαίνεται πως το ad blocking δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στο YouTube, το οποίο αρχίζει να παίρνει και τα σχετικά μέτρα για τους χρήστες που δεν βλέπουν διαφημίσεις. Σύμφωνα με χρήστη του Reddit, ο κώδικας του YouTube έχει υποστεί τελευταίες ημέρες μια αλλαγή, η οποία εμφανίζει ένα σχετικό pop-up μήνυμα αν εντοπιστεί browser με πρόγραμμα μπλοκαρίσματος διαφημιστικών μηνυμάτων. Το μήνυμα αναφέρει πως «Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε ad blocker. Οι διαφημίσεις επιτρέπουν στο YouTube να παραμείνει δωρεάν για δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Μπορείτε να προσπεράσετε τις διαφημίσεις με το YouTube Premium και οι δημιουργοί να παίρνουν χρήματα από τη συνδρομή σας».



Με το που λαμβάνει το σχετικό μήνυμα, ο χρήστης έχει δύο επιλογές: είτε να κλείσει τον ad blocker, είτε να κάνει εγγραφή στο YouTube Premium. Εκπρόσωπος της πλατφόρμας εξήγησε πως στόχος αυτού του… πειράματος είναι να οδηγήσει χρήστες προς το YouTube Premium ή να απενεργοποιήσουν το πρόγραμμα που κόβει τις διαφημίσεις. «Τρέχουμε ένα μικρό πείραμα παγκοσμίως με το θέμα του ad blocker. Δεν είναι κάτι νέο και πολλοί εκδότες προτρέπουν τους χρήστες να απενεργοποιούν τέτοιου είδους προγράμματα», σημείωσε χαρακτηριστικά. Είναι πάντως άγνωστο προς το παρόν σε ποιες περιοχές άρχισε να εμφανίζεται αυτό το μήνυμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*