Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To YouTube θα επιτρέψει στους δημιουργούς να κερδίσουν χρήματα ακόμη και σε videos με δημοφιλή μουσικά κομμάτια

*
Το YouTube ετοιμάζει ένα νέο πρόγραμμα που θα επιτρέψει στους δημιουργούς να κερδίζουν χρήματα από videos στα οποία χρησιμοποιούν μουσική για την οποία έχουν ληφθεί τις απαραίτητες άδειες. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε το Creator Music, κάνοντας έτσι διαθέσιμο έναν κατάλογο με δημοφιλή μουσικά κομμάτια για τους δημιουργούς περιεχομένου, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν στα videos τους χωρίς να υπάρχουν περικοπές τα χρήματά τους. Οι δημιουργοί έχουν δύο επιλογές, είτε να αποκτούν απευθείας τις άδειες, οπότε θα βάζουν στην τσέπη όλα τα χρήματα- εκτός από το 45% του YouTube- ή μπορούν να τα μοιράζονται με τους κατόχους των αδειών, δηλαδή 27,5% να λαμβάνει ο δημιουργός και άλλα τόσα ο καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard, το YouTube έχει ήδη υπογράψει συμφωνίες με πάνω από 50 φίρμες, εκδότες και διανομείς, όμως λείπουν τα μεγάλα ονόματα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του κολοσσού της πληροφορικής, εκατοντάδεις τραγούδια αναμένεται να περιληφθούν στο Creator Music.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*