Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τσάκαλος υπάλληλος της UPS ψείρισε συσκευές της Apple από την αποθήκη και κατέληξε με βραχιολάκια

*
Τα προϊόντα της Apple προσελκύουν τους απατεώνες για πολλούς λόγους, ένας από αυτούς είναι το ότι έχουν μεγάλη μεταπώλησης. Λογικά αυτό είχε στο μυαλό του ένας πρώην υπάλληλος της UPS, που κατηγορείται για κλοπή προϊόντων της Apple αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων από μια αποθήκη στον Καναδά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο εν λόγω εγαζόταν ως επόπτης στην αποθήκη για πάνω από μια δεκαετία και έβαλε στο χέρι 866 προϊόντα της Apple.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η UPS αποφάσισε να εντοπίσει γιατί χάθηκαν ορισμένα προϊόντα από την αποθήκη της στο Winnipeg. Η UPS εγκατέστησε κάμερες παρακολούθησης για να πιάσει τον κατηγορούμενο στα πράσα και η έρευνα ανακάλυψε ότι αυτός όντως έκλεβε συσκευές της Apple από τις παλέτες της αποθήκης, τα οποία αρχικά υποτίθεται ότι θα αποστέλλονταν στο Ontario. Ο κατηγορούμενος φέρεται να πήρε 120 iPhone μέσα σε μια μέρα τον περασμένο Ιανουάριο, προτού η UPS εκφράσει ανησυχίες σχετικά με το απόθεμα και εφαρμόσει προληπτικά μέτρα.


Επίσης, λέγεται ότι κατέθεσε πάνω από 232.000 δολάρια στους τραπεζικούς του λογαριασμούς πριν απολυθεί και συλληφθεί την ίδια μέρα στις 22 Ιανουαρίου 2024. Οι υπεύθυνοι των ερευνών ανακάλυψαν 9.000 δολάρια σε μετρητά, ένα MacBook και κοσμήματα αξίας 9.000 δολαρίων στο αυτοκίνητό του όταν συνελήφθη. Ο Beltrano παραδέχτηκε ότι έκλεψε τα προϊόντα της Apple καθώς και τα κοσμήματα και τα χρησιμοποίησε για να αγοράσει ένα σπίτι αξίας 680.000 δολαρίων μαζί με ένα Audio hatchback αξίας 60.000 δολαρίων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*