Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twitch: Βήμα για διαχωρισμό των εσόδων σε ποσοστό 70/30 αλλά με αυστηρούς όρους

*
Το Twitch ανακοίνωσε το "Partner Plus", ένα νέο tier για δημοφιλείς streamers, που τους προσφέρει το 70% των συνολικών κερδών, όμως υπάρχουν κάποια στοιχεία που έχουν ενοχλήσει τους χρήστες.

Όσοι θέλουν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του Partner Plus θα πρέπει να πληρούν ορισμένα αυστηρά κριτήρια, ξεκινώντας από τους τουλάχιστον 350 συνδρομητές για μια περίοδο τριών μηνών. Ωστόσο, εκεί προκύπτουν τα πρώτα θέματα, καθώς οι συνδρομές του Amazon Prime αλλά και όσες έχουν χορηγηθεί ως δώρο δεν θα υπολογίζονται στο σύνολο. Παραδόξως, δεν έχει σημασία αν ο streamer καταρρεύσει και πέσει πολύ κάτω από αυτόν τον αριθμό μόλις εξασφαλίσει το Partner Plus, σύμφωνα με το σχετικό FAQ.


H ελάχιστη διάρκεια σύμβασης που θα προσφέρει το Partner Plus είναι 12 μήνες. Θα γίνει διαθέσιμο την 1η Οκτωβρίου 2023, αλλά οι stremers που θέλουν να λάβουν έγκριση θα πρέπει να κάνουν από τώρα την αίτησή τους. Ισχύει μόνο για τους υπάρχοντες συνεργάτες του Twitch και ο διαχωρισμός εσόδων σε ποσοστό 70/30 θα υπολογίζεται μόνο για τα πρώτα $100.000 που θα κερδίσει ένας streamer. Από εκεί και πέρα θα επιστρέφει στο 50/50.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*