Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twitch: Πτώση θέασης των Απρίλιο λόγω της απουσίας σημαντικών κυκλοφοριών

*
Όπως αποκαλύπτει το StreamElements, οι χρήστες του Twitch αφιέρωσαν τον Απρίλιο 1,64 δισ. ώρες σε παρακολούθηση περιεχομένου. Το νούμερο αυτό είναι κατά 7% πιο χαμηλό σε σύγκριση με τις 1,77 δισ. ώρες που καταγράφτηκαν τον Μάρτιο. Εννοείται ότι αντίστοιχη πτώση σημείωσε και ο μέσος όρος παρακολούθησης ανά ημέρα με 55 εκ. ώρες τον Απρίλιο, ενώ τον Μάρτιο ήταν 57 εκ. Η πτώση αποδίδεται κατά ένα μέρος στο γεγονός ότι τον Απρίλιο δεν υπήρχε κάποια σημαντική κυκλοφορία video game.

Πρώτα στις προτιμήσεις του κοινού ήταν το Just Chatting (238 εκ. ώρες) και το Grand Theft Auto 5 (128 εκ.). Ακολούθησαν τα: Fortnite, Counter-Strike GO και League of Legends.


Μόνο δύο από τα παιχνίδια της πρώτης δεκάδας σημείωσαν άνοδο τον Απρίλιο. Το πρώτο είναι το Rust, που μετά το Waves of Changes έλαβε ώθηση της τάξης του 227% φτάνοντας τις 27 εκ. ώρες. Το άλλο ήταν το Call of Duty Warzone με 33 εκ. ώρες, αυξημένες σε ποσοστό 19% από μήνα σε μήνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*