Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twitch Streamers παίζουν game σε… οπίσθια και στήθη! (video)

*
Δεν έχει τέλος η φαντασία κάποιων Twitch Streamers για να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Κάποιοι και κάποιες φρόντισαν δε να αρχίσουν να streamάρουν δράση από games όπως το Fortnite σε μια εικόνα από τα οπίσθια ή και τα στήθη τους. H streamer Morgpie, για παράδειγμα, έκανε αρχικά ένα stream αντίδραση σε video άλλου creator, το οποίο και προέβαλλε σε μια επιφάνεια που κάλυπτε τα οπίσθιά της.



Όπως ήταν λογικό, όλο αυτό κέντρισε το ενδιαφέρον των θεατών που στη συνέχεια την είδαν να παίζει (στις 14 Μαρτίου) το Fortnite σε μια αντίστοιχη επιφάνεια προβολής (και σε μια ακίνητη εικόνα που είχε τραβήξει την… πίσω όψη της).



Η ίδια, λίγες ημέρες αργότερα προσέφερε και το template με το green box του πισινού της, για όποιον ήθελε να τον χρησιμοποιήσει για τα streams του.



Και αυτό τράβηξε και άλλους Streamers, ασχέτως φύλλου.



Η ιστορία της Morgpie να προκαλεί στο Twitch δεν είναι νέα, αφού τον περσινό Δεκέμβριο η πλατφόρμα την έκανε ban, μιας και είχε τοποθετήσει την κάμερά της με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται πως είναι topless.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*