Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twitch: Χαλαρώνουν οι περιορισμοί για streams με γυμνό περιεχόμενο

*
Η δημοφιλία του Twitch έχει αυξηθεί σημαντικά και η πλατφόρμα δεν απευθύνεται πλέον μόνο σε video gamers. Η θεματολογία επεκτείνεται σε τζόγο, τέχνες, μουσική, ενώ για πολλούς το Twitch είναι και ένας χώρος για χαλαρές συζητήσεις στο διαδίκτυο.

Επίσης, οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας αποφάσισαν πρόσφατα να χαλαρώσουν τους κανονισμούς για το γυμνό, μετά το ban στη δημοφιλή streamer Morgpie, που ξεσήκωσε θύελα αντιδράσεων. Πλέον, επιτρέπεται το "Artistic Nudity" (Καλλιτεχνικό Γυμνό) αν οι streamers χρησιμοποιούν τη σήμανση "Sexual Themes" (Σεξουαλική Θεματολογία). Σε αυτό περιλαμβάνεται φανταστικό περιεχόμενο, ζωγραφική, κινούμενο σχέδιο, γλυπτό,που αναπαριστά γυμνά μέρη του σώματος, ανεξαρτήτως φύλου. Η χαλάρωση των περιορισμών περιλαμβάνει και το body painting. Πλέον είναι ξεκάθαρο το πότε θα υπάρχει ποινή.


Ερωτικοί χοροί, όπως το disrobing, τα strip teases, το twerking, το grinding και το pole dancing πλέον επιτρέπονται. Το γυμνό στα παιχνίδια, όπως και οι τίτλοι που απευθύνονται σε ώριμο κοινό θα εξετάζονται ανά περίπτωση, με σημάνεις όπου είναι απαραίτητο. Όμως παιχνίδια όπως το Porno Studio Tycoon, που έχουν στο επίκεντρό τους το κοινό απαγορεύονται. Εδώ θα βρείτε τη σχετική λίστα. 

Οι αλλαγές έρχονται μετά την ποινή αποκλεισμού στη Morgpie, για υποτιθέμενο streaming ενώ ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω, με την camera να είναι τοποθετημένη σε τέτοιο σημείο που να μην φαίνεται το στήθος της. Μετά το ban, η Morgpie έδειξε ότι φόραγε ένα ρούχο και δεν ήταν γυμνή.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*