Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

what.ever: Game Of Thrones

*
Έχουμε τα βασικά μας αντικείμενα, έχουμε όμως και τις υπόλοιπες ανησυχίες μας. Οπότε, κάπως έτσι, φτάνουμε στο what.ever, ένα podcast τελείως ακανόνιστο, χωρίς συγκριμένο θέμα, χωρίς συγκεκριμένη περιοδικότητα, για εκείνες τις ώρες που μας τη «βαράει» να πιάσουμε ένα θέμα που απλά δεν έχει θέση στα υπόλοιπα τακτικά μας podcasts.

Αυτήν τη δόση, λοιπόν, Ηλίας Παππάς, Νίκος Παπακωνσταντίνου και Μάνος Βέζος φορούν ακουστικά και ξεσπάνε στα μικρόφωνα για 4 ώρες, αναλύοντας, σεζόν σεζόν, το Game Of Thrones, τις καλές, τις κακές του στιγμές και την εξέλιξή του στο χρόνο. Επίσης, προσπαθούν να μένουν σοβαροί. Αναμενόμενα, αποτυγχάνουν.


Πάρτε βαθιά ανάσα. Η συντροφιά των επόμενων ημερών είναι εδώ.

*Σημείωση: Λόγω τεχνικού προβλήματος που ερευνάται ακόμη, μπορεί να μη λειτουργεί η απευθείας αναπαραγωγή από το embed. Λειτουργεί όμως η αναπαραγωγή με άνοιγμα σε άλλο παράθυρο ή σε άλλη καρτέλα ή και με download του αρχείου ήχου. Υπάρχουν τα σχετικά links ακριβώς κάτω από τον ενσωματωμένο audio player.*

what.ever: Game Of Thrones
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*