Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

what.ever: Gen9 - Μικρό βήμα ή μεγάλο άλμα;

*
Στο νέο podcast what.ever, o Μάνος Βέζος αναλύει το αν τα PS5 και Xbox Series X θα είναι μικρό ή μεγάλο άλμα για τη βιονηχανία.

Μέχρι και την εποχή των PS3 και Xbox 360 ήταν συχνό φαινόμενο να φαίνεται «με το μάτι» η πρόοδος, κι από νωρίς νωρίς μάλιστα. Τα χρόνια που ακολούθησαν είδαμε να αναρωτιέται πιο εύκολα ο καταναλωτής πόσο «καλύτερο» μπορεί να είναι σε τελική ανάλυση ένα νέο σύστημα, εννοώντας -συνήθως- ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι τόσο «καλό» ώστε να τον ενδιαφέρει. Οι απορίες αυτές έδιναν κι έπαιρναν τόσο στην αυγώ των PS4 και Xbox One και, ακόμη περισσότερο, με την εμφάνιση των PS4 Pro και Xbox One X.


Φέτος περιμένουμε τα PS5 και Xbox Series X. Δεν έχει ξεκινήσει κάποια ανάλογη συζήτηση, μιας και είναι νωρίς, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα δείγματα από παιχνίδια και περισσότερο ασχολείται με τις μέχρι τώρα αποκαλύψεις η πιο σκληροπυρηνική κι ενθουσιώδης μερίδα του κοινού, που διψά για ενθουσιασμό.

Πριν λοιπόν προλάβουν να φυτρώσουν αυτές οι απορίες, ευκαιρία είναι να αποσαφηνιστούν οι βάσεις της νέας γενιάς. Όχι το ποιος είναι καλύτερος από τον άλλον, αλλά το γιατί η γενιά που έρχεται έχει τη δυναμική να αποδειχθεί πιο συναρπαστική, πιο εξωτική, πιο σημαντική καμπή σε σχέση με προηγούμενες που είναι ευκολότερο να τις έχει κάποιος στο μυαλό του εξωραϊσμένες, μιας και είναι οπλισμένος με ιστορική γνώση κι εμπειρία αντί για θεωρία και φαντασία.

Σε αυτό το ειδικό επειδόσιο ξεκαθαρίζεται η γενικότερη στρατηγική στο σχεδιασμό των PS5 και Xbox Series X και την κλίμακα της διαφαινόμενης προόδου που ξεπερνά τις κουβέντες για teraflops.

what.ever: Gen9 – Μικρό βήμα ή μεγάλο άλμα;
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*