Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Windows 11: Ενσωματώνεται υποστήριξη για αρχεία RAR

*
H Microsoft ανακοίνωσε ότι θα ενσωματώσει στα Windows 11 υποστήριξη για αρχεία RAR, ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν εδώ και πολλά χρόνια οι χρήστες της δημοφιλούς σειράς λειτουργικών συστήμάτων.

“Προσθέσαμε native support για επιπλέον archive formats, περιλαμβανομένων των tar, 7-zip, rar, gz και πολλών άλλων, χρησιμοποιώντας το libarchive open-source project”, αναφέρει ο επικεφαλής των Windows, Panos Panay σε ένα blog post. “Μπορείτε να έχετε βελτιωμένες επιδόσεις σε λειτουργίες αρχειοθέτησης κατά τη συμπίεση δεδομένων στα Windows”.


Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα προστεθεί στα Windows 11 η υποστήριξη για αρχεία RAR, απλά το blog της Microsoft αναφέρει ότι δεν θα καθυστερήσει. Δεν αποκλείεται να αποτελέσει μέρος του νεότερου update των Windows 11, η διανομή του οποίου θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες.

Με βάση τα παραπάνω, δεν θα εξαρτάστε πλέον από έξτρα εφαρμογές για την υποστήριξη των δημοφιλών αρχίοων συμπίεσης. Ελπίζουμε μόνο η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη συγκριτικά με το τι συμβαίνει με τα αρχεία ZIP στα Windows.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*