Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χαλλλλλλαρώστε: το Gmail δεν πάει πουθενά

*
Κάποιος %^#^% ξεκίνησε μια ιστορία ότι το Gmail μετράει αντίστροφα μέχρι να δει τα ραδίκια ανάποδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μία εικόνα άρχισε να διακινείται τις τελευταίες ώρες στα social media, όπου και φαινόταν ως μια επίσημη ενημέρωση από τη Google ότι τερματίζεται η λειτουργία του δημοφιλούς προγράμματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από την 1η Αυγούστου 2024.



Κάτι τέτοιο οδήγησε, όπως ήταν λογικό, σε άπειρα τιτιβίσματα και μηνύματα σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, σε βαθμό που ούτε η ίδια η Google πίστευε ότι μπορεί να φτάσει προϊόν της χωρίς να κάνει το παραμικρό.



Απλά επειδή το αστείο παρατράβηξε (και μάλλον πρήξαν και τους ανθρώπους στο support της Google), η εταιρεία αναγκάστηκε να τοποθετηθεί σχετικά με μήνυμα στο X/Twitter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*