Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς apps για το YouTube και το Spotify κατά το λανσάρισμά του το Apple Vision Pro

*
Το Apple Vision Pro θα λανσαριστεί τον Φεβρουάριο και, αρχικά τουλάχιστον, οι κάτοχοί του δεν θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από δημοφιλείς εφαρμογές. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το YouTube και το Spotify δεν σχεδιάζουν τη στιγμή αυτή να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές για το visionOS, την πλατφόρμα στην οποία θα βασίζει τη λειτουργία του το νέο headset. Οι χρήστες του YouTube θα μπορούν να έχουν προσβαση στο περιεχόμενό του μέσω του Safari browser. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί με το Netflix, ενώ το MacStories υποστηρίζει ότι το Instagram και το Facebook ίσως είναι ακόμα δύο apps που θα λείπουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Vision Pro.

Προφανώς οι εταιρείες κρατάνε στάση αναμονής. Περιμένουν να δούνε πως θα πάνε οι πωλήσεις του headset των $3.500 πριν αποφασίσουν να διαθέσουν ανθρώπινους και υλικούς πόρους για το λανσάρισμα εξειδικευμένων εφαρμογών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*