Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρήστης του Reddit αποδεικνύει πως οι πεντακάθαρες φωτογραφίες του φεγγαριού από smartphones της Samsung είναι ψεύτικες (video)

*
Το Space Zoom της Samsung συναρπάζει τους χρήστες των smartphones της εδώ και χρόνια, με ουκ ολίγους καχύποπτους να αμφισβητούν τις πραγματικές δυνατότητες των καμερών τους. Τελικά, δεν είχαν άδικο.

Ο χρήστης του Reddit με το όνομα u/ibreakphotos απέδειξε με έναν απλούστατο και απόλυτα κατανοητό τρόπο, το γεγονός ότι η Samsung χρησιμοποιεί τεχνολογίες που αλλοιώνουν το αποτέλεσμα των φωτογραφιών του φεγγαριού, ώστε να εμφανίζονται εντυπωσιακές, αντί για θολές. Αυτό που έκανε, ήταν να εμφανίσει στην οθόνη του υπολογιστή του μια θολή εικόνα του φεγγαριού και στη συνέχεια επιχείρησε να την τραβήξει φωτογραφία με ένα Samsung Galaxy S23.


Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που νομίζετε: το φεγγάρι απαθανατίστηκε πεντακάθαρο, αποδεικνύοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια, οι κάτοχοι smartphones της Samsung έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες που είναι αποτέλεσμα… Photoshop.

Σχετικά videos, εδώ, εδώ και εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*