Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xρήστης του Tinder δημιούργησε ένα παιχνίδι για το μελλοντικό του ταίρι

*
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά το διαδίκτυο, καθώς ένας χρήστης του Tinder για να βρει το μελλοντικό του ταίρι ή για να σπάσει πλακά, δημιούργησε ένα παιχνίδι που επιτρέπει σε άλλους χρήστες να βιώσουν ένα ραντεβού μαζί του.

Το αρκετά σουρεάλ σκηνικό, αποκάλυψε η Imogen Mellor δημοσιογράφος του The Telegraph, όταν ένας χρήστης του Tinder έκανε super like στο προφίλ της. Αντί για μια συζήτηση για να γνωριστούνε, η Imogen Mellor βρήκε ένα παιχνίδι που τις επιτρέπει να δημιουργήσει τον εαυτό της και να βγει ραντεβού με τον χρήστη. Μέσα από το παιχνίδι, ο δημιουργός του παρουσιάζει τον εαυτό του και τις προτιμήσεις του. Η Imogen Mellor δημοσίευσε την εμπειρία της, στο Twitter με αρκετούς χρήστες να ζητούν να δουν το παιχνίδι.

Ανορθόδοξο σχέδιο, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*