Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTube: Ξεκίνησε τη δοκιμή chatbot που θα εμφανίζεται κάτω από συγκεκριμένα videos

*
Το νέο πείραμα του YouTube με τεχνολογίες AI έχει να κάνει με ένα chatbot που σχεδιάζεται ώστε να προσφέρει πληροφορίες, σχετικά με τα videos που παρακολουθεί ο χρήστης.

Η Google το ονομάζει ως conversational AI tool (εργαλείο συζήτησης AI) και, μεταξύ άλλων, θα μπορεί να προτείνει videos που σχετίζονται με αυτά που παρακολουθεί ο χρήστης και να φτιάξει κουίζ με θέματα που αντλούνται από ενημερωτικά videos. Το εργαλείο αυτό έρχεται ταυτόχρονα με ένα άλλο AI feature που στοχεύει στην κατηγοριοποίηση των σχολίων που υπάρχουν κάτω από τα videos.

Αμφότερα έρχονται στο πλαίσιο προώθησης των τεχνολογιών AI από την Google στις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των Search και Gmail. Στο YouTube η διάθεσή τους ξεκινά πολύ περιορισμένα και μονάχα για λόγους πειραματισμού. Για την ώρα μπορούν να τα δουν μόνο συνδρομητές Premium στις Η.Π.Α. που είναι άνω των 18 ετών. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ευρύτερη διάθεσή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*