Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTuber καταδικάζεται σε διετή φυλάκιση λόγω… Let’s Play video!

*
Ο YouTuber Shinobu Yoshida κρίθηκε ένοχος για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, λόγω Let’s Play videos. Το Περιφερειακό Δικαστήριο Sendai τον έκρινε ένοχο για το υλικό που μοιράστηκε με τους fans του κυρίως από το Stein’s Gate: My Darling’s Embrace. Το ιαπωνικό Asahi Digital αναφέρει πως ο Yoshida καταδικάστηκε είτε σε διετή φυλάκιση είτε σε πενταετή φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 1 εκατομμυρίου γιεν, καθώς το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων του συγκεκριμένου τίτλου, αλλά και τη δημοσίευση μονταρισμένου υλικού από την anime σειρά Spy x Family. O ίδιος δήλωσε στην δικαστική αίθουσα πως απλά ήθελε να μοιραστεί το χόμπι του με τους συνδρομητές του, ωστόσο οι αντίδικοι ισχυρίστηκαν ότι οι ενέργειές του στοίχησαν σε προβολές και πωλήσεις των προϊόντων τους. Ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που δημιουργός περιεχομένου κρίνεται ένοχος για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων εξαιτίας τίτλου που χρησιμοποιεί για τα videos του. Ο Yoshida είχε συλληφθεί για την υπόθεση τον Απρίλιο αφού ανέβασε στο κανάλι του spoiler videos για τις δύο παραγωγές και παραδέχτηκε το λάθος του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*