Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υψηλά τα νούμερα θέασης του Twitch και τον Δεκέμβριο του 2022

*
Το Twitch κατέγραψε 1,6 δισ. ώρες θέασης τον Δεκέμβριο του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσαν το StreamElements και το Rainmaker.gg. Μείωση κατά 2% σημείωσε η θεαματικότητα στο Facebook Gaming, που έφτασε τις 405 εκ. ώρες. Η μόνη πλατφόρμα με άνοδο ήταν το YouTube Gaming και μάλιστα κατά 25% και 305 ώρες. Αυτό οφείλεται στην αύξηση του ενδιαφέροντος για το Grand Theft Auto, το Minecraft και το Fortnite.

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Twitch τον Δεκέμβριο ήταν τα ακόλουθα:


Grand Theft Auto V - 95 εκ. ώρες
World of Warcraft - 74 εκ. ώρες
League of Legends - 68 εκ. ώρες
Valorant - 60 εκ. ώρες
Call of Duty: Warzone 49 εκ. ώρες
Fortnite: 42 εκ. ώρες
Overwatch 2: 41 εκ. ώρες
Escape from Tarkov: 39 εκ. ώρες
Minecraft: 32 εκ. ώρες

"Συγκρίνοντας τις ώρες του Twitch πριν την πανδημία με τις τωρινές, δίχως αμφιβολία η πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί αρκετά, ακόμα και τώρα που μειώθηκαν οι υπερβολικά πολλές ώρες που υπήρχαν την εποχή της καραντίνας"', δήωσε ο CEO του StreamElements, Gil Hirsch.

"Παρά το γεγονός ότι το Twitch παραμένει κυρίαρχο στον τομέα του live gaming, είναι πολύ νωρίς για να καταλάβουμε αν θα αποκτήσει ξανά θετικό momentum ή άλλες πλατφόρμες όπως το TikTok επηρεάσουν την ανάπτυξη".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*