Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το 2027 το Voyager Station, το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο με «τσουχτερή» τιμή διαμονής

*
Η ώρα της παραμονής στο διάστημα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο φτάνει και μάλιστα όχι όσο μακριά μπορεί να φανταζόμασταν. Η Orbital Assembly ανακοίνωσε τα σχέδιά της για μια τέτοια δημιουργία που θα λειτουργήσει το 2027 σε τροχιά γύρω από τη Γη και θέλει να χρηματοδοτήσει το project μέσω start up. Το πλάνο θέλει το Voyager Station να είναι έτοιμο το 2025 και θα διαθέτει εστιατόρια, κινηματογράφο, σπα, ενώ θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 300 επισκέπτες. Θα κινείται σε τροχιά 500 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη και θα τροφοδοτείται κυρίως με ηλιακή ενέργεια. Η διάμετρός του θα είναι 200 μέτρα και οι συνολικοί χώροι θα έχουν επιφάνεια 11.600 τετραγωνικών μέτρων. Τα πιο μικρά δωμάτια θα έχουν μέγεθος 30 τετραγωνικά, ενώ οι σουίτες θα φτάνουν έως και τα 126. Οι επισκέπτες θα περνούν πρώτα από ειδική εκπαίδευση και θα μεταφέρονται μέσω ενός πυραύλου Space X στο σταθμό. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ένα κόστος που θα αγγίζει τα 5 εκ. δολάρια για 3,5 μέρες παραμονής. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το επίσημο site του project εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*