Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Stranger Things 4 party

*
To Superstrange επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στον παράλληλο, 80's κόσμο του Stranger Things! Η συνέχεια του περσινού πάρτι έρχεται το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, σε νέα τοποθεσία και με νέο περιεχόμενο. Τo μεγαλύτερο ρετρό αποκριάτικο της πόλης φέρνει την αθωότητα μιας άλλης εποχής απέναντι σε τέρατα και πλάσματα αλλόκοσμα! Το Superstrange είναι θεματικό, είναι 80's, είναι ποπ και απόλυτα εμπνευσμένο από τη βραβευμένη σειρά Stranger Things τoυ Netflix. Το πάρτι-θεσμός στήνεται φέτος στο Black Box (Αγίου Όρους 15, Μετρό Κεραμεικός) και σε μεταφέρει στον παράλληλο κόσμο του 1986, με Scoops Ahoy καρότσι παγωτού, σκηνικό του Starcourt Mall, μουσικές, videogames και προβολές από την δεκαετία του ’80!

Πρόκειται για ένα διαδραστικό πάρτι με προσέλευση άνω των 1000 ατόμων κάθε χρόνο. Αυτή τη χρονιά, το event αφιερώνεται στην τελευταία σεζόν της σειράς, με αντίστοιχη διακόσμηση και περιεχόμενο/αναφορές. Μπορείτε να δείτε στιγμές από την περσινή διοργάνωση στο παρακάτω video.


 

Μάθετε περισσότερα στο ειδικό Facebook Event Page της εκδήλωσης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*