Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το ΕΡΤ Sports HD με περιεχόμενο από κανάλια ομάδων

*
Το ΕΡΤ Sports HD θα βρεθεί σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες των Ελλήνων με πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο. Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ολοκλήρωσε τις διαδικασίες έγκρισης για νέο αθλητικό πρόγραμμα, που θα προέρχεται από τα επίσημα κανάλια των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών σωματείων, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν, η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ, η Ρόμα και ο Άγιαξ. Στόχος του ΕΡΤ Sports HD είναι να μεταδίδει σε υψηλή ανάλυση περιεχόμενο που θα φτάνει τις 35 με 40 ώρες με υλικό από τους αγώνες τους έως και τις αρχές του καλοκαιριού. Όπως αναφέρει το DigitalTVInfo, τα σχετικά δικαιώματα αγοράστηκαν από την εταιρεία Asset Ogilvy έναντι του ποσού των 95 χιλιάδων ευρώ και το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ θα ενισχυθεί για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες επεξεργασίας, επιμέλειας και μετάδοσης του σχετικού υλικού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*