Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το πρώτο θεματικό πάρκο της Ubisoft το 2025

*
Η Ubisoft και η Storyland Studios ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την δημιουργία της αλυσίδας θεματικών πάρκων με όνομα Ubisoft Entertainment Centers. Το πρώτο από αυτά θα κατασκευαστεί στο Studios Occitanie Méditerranée στην Γαλλία και θα ανοίξει το 2025.

Το κάθε πάρκο θα είναι ένα "multi brand theme entertainment experience" βασισμένο στα γνωστά franchises της Ubisoft.

Από την άλλη, το Studios Occitanie Méditerranée αναμένεται και αυτό να ανοίξει τις πύλες του το 2025 και έχει χαρακτηριστεί ως ένα γαλλικό θεματικό πάρκο υπό την αιγίδα της Universal Studios.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στα πλάνα της Ubisoft υπάρχει η δημιουργία ενός θεματικού πάρκου, αφού το 2015 η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε την δημιουργία ενός πάρκου στην Κουάλα Λουμπούρ το 2020, ωστόσο δεν προχώρησε ποτέ αυτό το project. Αντίθετα, το 2016 εγκαινίασε το Rabbids Amusement Center στο Μόντρεαλ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*