Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται 16 νέα σετ Lego Super Mario το 2021 (trailer)

Η Lego θα κυκλοφορήσει 16 νέα σετ Super Mario το 2021. Πρόκειται για το δεύτερο κύμα της σειράς σε συνεργασία της εταιρείας με τη Nintendo, το οποίο θα περιέχει ένα καινούργιο μεγάλο customization set, τρία expansions, δύο νέες στολές power-up και 10 επιπλέον character packs.

Η πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη όμως είναι το Master Your Adventure Maker Set, το οποίο η Lego το περιγράφει ως μια “δημιουργική εργαλειοθήκη”. Το συγκεκριμένο σετ είναι σχεδιασμένο για να επιτρέπει στους κατόχους του να επεξεργάζονται τα ήδη υπάρχοντα σετ και προσθέτει ένα ολοκαίνουργιο Start Pipe που αλλάζει τους κανόνες που εμφανίζονται στο interactive Mario toy.


Όσο για τα τρία expansions που αναμένονται με το νέο έτος, κάθε ένα από αυτά είναι θεματικό σχετικά με διάσημους εχθρούς του Mario. Πρόκειται για τα Chain Chomp Jungle Encounter Expansion Set, Piranha Plant Puzzling Challenge Expansion Set και Wiggler’s Poison Swamp Expansion Sett.

Θα μπορείτε επίσης να ντύσετε το Mario ως Penguin Mario ή Tanooki Mario. Επιπλέον, η δεύτερη σειρά των character packs θα περιλαμβάνει blind boxes για τους Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachite Goomba, Gly Guy, Poison Mushroom, Para-Beetle, Thwimp και Bone Goomba.

Όπως πάντα, για να χρησιμοποιήσετε τις επερχόμενες αυτές κυκλοφορίες θα πρέπει να έχετε αγοράσει το βασικό Mario Starter Course που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*