Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται βιβλία που θα ενώσουν τα κενά της ιστορίας μέχρι το Star Wars: The Rise of Skywalker

*
Το Star Wars franchise έχει ένα τεράστιο lore και όπως είναι λογικό κάθε νέα κυκλοφορία ταινίας φέρνει και ερωτήματα σχετικά με την ιστορία. Έτσι, η Lucasfilm ανακοίνωσε ότι πριν την πρεμιέρα του Star Wars: The Rise of Skywalker και συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσει ένα novel που θα ενώσει τα κενά ανάμεσα στη νέα ταινία και το Star Wars: The Last Jedi. Τη συγγραφή του έχει αναλάβει η Rebecca Roanhorse (Trail of Lightning, Welcome to Your Authentic Indian Experience TM) και θα ακολουθεί την ιστορία των General Leia Organa, Poe Dameron, Finn και Rey στην προσπάθειά τους να ανασυνταχθεί η Αντίσταση.



Υπό την ταμπέλα “Journey to Star Wars: Rise of Skywalker” θα κυκλοφορήσει και άλλο ένα βιβλίο, το Force Collector που είναι ένα novel με την υπογραφή του Kevin Shinick.



Η Marvel Comics θα κυκλοφορήσει επίσης μια μίνι σειρά 4 τευχών με την ονομασία Allegiance με επίκεντρο την Leia και την προσπάθειά της για ανασύνταξη δυνάμεων Αντίστασης και θα φέρουν την υπογραφή του Ethan Sacks και τα illustrations του Luke Ross. Η ομάδα των εκδόσεων θα περιλαμβάνει και μια σειρά από βιβλία για παιδιά, όπως τα The Art of Star Wars: The Rise of Skywalker, Star Wars: The Rise of Skywalker: The Visual Dictionary και άλλα. Κάποιο novel για την ίδια την ταινία δεν έχει προγραμματιστεί, αλλά δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη να το δούμε μερικούς μήνες μετά την προβολή, όπως συνέβη και στο Solo: A Star Wars Story.



Τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν σε αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί και δεν είναι λίγα. Τον Ιούνιο αναμένουμε το Alphabet Squadron από τον Alexander Freed και το οποίο θα είναι το πρώτο από τα τρία που θα κυκλοφορήσουν για τους πιλότους της Νέας Ομοσπονδίας. O Timothy Zahn θα κυκλοφορήσει ένα νέο Thrawn novel τον Ιούλιο, ενώ το Black Spire έχει προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνισή του στις 3 Σεπτεμβρίου για να συμπέσει με τα εγκαίνια του Galaxy’s Edge theme park της Disney. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    16+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    J.J. Abrams

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Adam Driver, Daisy Ridley, Billie Lourd

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*