Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται επιτραπέζια παιχνίδια Contra και Bomberman

*
IDW και Blacklist Games συμφώνησαν να φέρουν τα αγαπημένα Contra και Bomberman στον κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Οι δύο εταιρείες έκλεισαν συμφωνία με την Konami και έτσι σύντομα θα έχουμε νεότερα. Η Blacklist Games εργάζεται πάνω σε μια game card έκδοση του Contra, την ώρα που η IDW δουλεύει στο board game Bomberman. Η Blacklist Games ειδικεύεται σε co-op miniature games και έχει δώσει στην αγορά μέχρι σήμερα τα Street Masters και Brook City, ενώ ετοιμάζει και το Altar Quest για το επόμενο καλοκαίρι, για το οποίο μάλιστα συγκεντρώθηκαν 600 χιλιάδες δολάρια στο Kickstarter.

H IDW ειδικεύεται στο porting μεγάλων IPs στα board games και έχει δημιουργήσει το TMNT: Shadows of the Past, ενώ ετοιμάζει τα Ghostbusters: Blackout και Metal Gear Solid: The Board Game. Προς το παρόν δεν υπάρχει για κανένα από τα δύο ημερομηνία κυκλοφορίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*