Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται νέα Xbox shows σύμφωνα με το Xbox Podcast (video)

*
Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Xbox Podcast, Larry Hryb, γνωστό και ως Major Nelson, σύντομα έρχονται νέα Xbox shows. Στο τελευταίο του Podcast, ο Hryb, αποκάλυψε πως έρχονται πολλά καινούργια shows, που θα περιλαμβάνουν συνεντεύξεις με developers. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρωταρχικός στόχος, είναι να αναδειχθούν όλα τα παιχνίδια του θα κυκλοφορήσουν στο Xbox.

Δυστυχώς ο Larry Hryb, δεν ανέφερε κανέναν από τους πιθανούς καλεσμένους, και έτσι οι fans, μένουν με την αγωνία, μιας και η Microsoft δεν έχει πολλές προγραμματισμένες κυκλοφορίες για το επόμενο διάστημα. Με το Halo Infinite να καθυστερεί μέχρι και τον Φθινόπωρο του 2021, οι εταιρία μένει μόνο με το The Medium, που θα κυκλοφορήσει, στις 28 Ιανουαρίου και το Back 4 Blood που θα κυκλοφορήσεις τον Ιούνιο.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αναφορά του Larry Hryb στα Xbox shows στο 39:00.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*