Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται ξενοδοχεία από την Atari στις ΗΠΑ

*
Η Atari έρχεται σε συνεργασία με τη real estate developer True North Studio και την GSD group για τη δημιουργία 8 ξενοδοχείων στις ΗΠΑ. Οι κατασκευές θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2020 στο Phoenix, με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία να προγραμματίζονται για τις περιοχές Austin, Chicago, Denver, Las Vegas, San Francisco, San Jose και Seattle.

Τα ξενοδοχεία αυτά χαρακτηρίζονται ως video game-themed destination και θα προσφέρουν playgrounds με VR και AR games, e-sports studios, meeting rooms, co-working spaces, εστιατόρια, bar, φούρνο, κινηματογράφο και γυμναστήριο. Η Atari θα λαμβάνει το 5% των εσόδων των ξενοδοχείων, ενώ ήδη έλαβε $600,000 λόγω της συμφωνίας τις με τις προαναφερθείσες αμερικανικές εταιρείες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*