Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αδιανόητο: Πάει να διοργανωθεί με κόσμο το LA Comic Con τον Δεκέμβριο!

*
Οι διοργανωτές του LA Comic Con ανακοίνωσαν πως θέλουν να διεξαχθεί χωρίς κανένα περιορισμό το event τους αυτόν τον Δεκέμβριο στο LA Convention Center. Αγνοώντας την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως (και ειδικά στις ΗΠΑ) με τον κορονοϊό να…θερίζει κόσμο, οι υπεύθυνοι για το σχετικό event ανακοίνωσαν πως θέλουν να διεξαχθούν όλα σαν να ζούσαμε σε μια κανονική χρονιά. Ο γενικός διευθυντής της έκθεσης, Chris DeMoulin, μίλησε στο Los Angeles Daily News και σημείωσε πως «θέλουμε να επιστρέψουμε με κάποιον τρόπο στην κανονικότητα. Να ζήσουμε κάποιες στιγμές όπως στην προ-COVID εποχή. Από τον Μάρτιο ζούμε σε μια περίεργη κατάσταση και κρατάμε αποστάσεις, φοράμε μάσκες, τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας». Μένει πλέον να δούμε τι θα ανακοινώσουν οι αρχές του Los Angeles.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*