Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η AthensCon 2020

*
Όπως ήταν αναμενόμενο, η AthensCon 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω της παρούσας κατάστασης με τον κορονοϊό. Οι διοργανωτές το ανακοίνωσαν με ένα αναλυτικό post στη σελίδα του event στο Facebook, όπου και σημειώνουν χαρακτηριστικά πως: «Θεωρούμε πως περιμέναμε αρκετά πριν πάρουμε αυτή την απόφαση. Θελήσαμε να δούμε πως θα εξελιχθεί όλη η κατάσταση και ήμασταν σίγουροι ότι θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε το συνέδριο μας με ασφαλή τρόπο ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση και o Π.Ο.Υ.. Όμως βλέποντας ότι τα κρούσματα στην χώρα μας αυξάνονται καθημερινά και δεν θα υπάρξει κάποια βελτίωση στους επόμενους μήνες, θεωρούμαι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων μας. Με κανένα τρόπο δεν θα θέλαμε να είμαστε στο ελάχιστο υπεύθυνοι να κολλήσει κάποιος τον ιό μέσα στην εκδήλωση μας που μόνο χαρά και αξέχαστες στιγμές έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Δεν θα θέλαμε με κανένα τρόπο να κολλήσει κάποιος από εσάς, τους φίλους μας, συνεργάτες, εκθέτες, επισκέπτες και να προκληθεί πόνος μέσα στην ετήσια συνάντηση μας. Έτσι δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι δεδομένου της υγειονομικής κατάστασης που ζει όλος ο πλανήτης μας θα πρέπει να ακυρώσουμε την φετινή διοργάνωση του αγαπημένου μας AthensCon 2020. Πιστεύουμε όμως ότι αυτό το εμπόδιο μας δίνει την θέληση και την επιθυμία να κάνουμε το AthensCon 2021 ακόμα μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο διασκεδαστικό. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και φυσικά μόλις έρθει η στιγμή θα είμαστε σε επαφή για να πούμε τις ιδέες μας για το 2021. Να είστε πάντα καλά και ασφαλείς.

Με εκτίμηση,
AthensCon Team» 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*