Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε νέο Super Mario 64 Question Block 2064 κομματιών LEGO

*
H Nintendo, με ένα Tweet στον Ευρωπαϊκό λογαριασμό της, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο Question Block απο τη σειρά Super Mario. Tο μοντέλο αποτελείται απο 2064 κομμάτια LEGO. Θα κοστίζει $169 και θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου. 



To κομμάτι αυτό έρχεται να προστεθεί στη λίστα των premium προϊόντων LEGO με θέμα Nintendo. Το πρώτο ήταν το LEGO NES που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020. 



Η ιδιαιτερότητα του νέου προϊόντος είναι πως όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του, το Question Block θα ανοίγει απο την κορυφη, αποκαλύπτοντας τρείς κόσμους απο το παιχνίδι Super Mario 64. Οι κόσμοι αυτοί είναι:

- Το Bob-omb battlefield μαζί με τον βασιλιά Bob-omb στην κορυφή
- Το κάστρο της Πριγκίπισσας Peach
- Η Lethal Lava Land
- Το Cool Cool Mountain.

Το LEGO Super Mario 64 Question Block, θα περιέχει επιπλέον 10 μικροφιγούρες LEGO. Αυτές είναι οι: Mario, Υoshi, Peach, Bob-omb, Chain Chomp, Big Bully, Mr I, Lakitu, Penguin και Baby Penguin.



Οι παίκτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με το block χρησιμοποιώντας τις φιγούρες του Mario και του Luigi. Τοποθετώντας τις σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, μπορούν να ανακαλύψουν κρυφά αστέρια και μυστικές τοποθεσίες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*