Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε σειρά comic books με τον Aquaman και τον Green Arrow

*
Η DC επιβεβαίωσε την κυκλοφορία μιας νέας σειράς comic books με πρωταγωνιστές τους Aquaman και Green Arrow. Την ιστορία της σειράς θα γράψει ο Brandon Thomas, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος και για τη solo σειρά comic books του Aquaman που θα ονομάζεται Aquaman: Becoming. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Arthur Curry και Oliver Queen θα ενωθούν στο Deep Target, μια μεγαλειώδη περιπέτεια που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2021.

Τα comic books θα σχεδιαστούν από τους Ronan Cliquet και Ulises Arreola με εξώφυλλα από τους Marco Santucci και UnHyuk Lee. Οι δύο κλασσικοί χαρακτήρες της DC κλείνουν φέτος τα 80 χρόνια ύπαρξής τους και στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου τους θα κυκλοφορήσουν τα Green Arrow 80th Anniversary και Aquaman 80th Anniversary, δύο solo comic books 100 σελίδων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*