Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Borderlands V.I.P program

*
2K και Gearbox ανακοίνωσαν το Borderlands V.I.P program για όλους όσοι θέλουν Borderlands ακόμα και για πρωινό. Το πρόγραμμα προσφέρει στους συμμετέχοντες ανταμοιβές, εφόσον ασχοληθούν με συγκεκριμένες δραστηριότητες εντός του, όπως η παρακολούθηση videos, εξαργύρωση κωδικών, ανάγνωση άρθρων κ.λπ. Τα πρώτα δωράκια που μπορείτε να αποκτήσετε είναι wallpapers, Golden Loot Chest Keys αν και θα υπάρξουν κι άλλα για να αποκτήσετε εντός του ίδιου του Βorderlands 3. Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα πρέπει να έχετε SHiFT account και στη συνέχεια να εγγραφείτε μέσω Xbox Live, PSN ή Steam. Παρά την εξάμηνη αποκλειστικότητα του τίτλου σε Epic Games Store, δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητες εγγραφής στο Borderlands V.I.P program μέσω αυτού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*