Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το God of War: The Card Game

*
Το God of War κλείνει σύντομα ένα χρόνο στην αγορά και μόλις ανακοινώθηκε ότι η CMON προετοιμάζει ένα νέο επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα τις περιπέτειες του Kratos στη Νορβηγία. Αυτό θα ονομάζεται God of War: The Card Game και οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο των Norns και δοκιμάζοντας διαφορετικούς συνδυασμούς ηρώων, μέσα από διάφορα events θα πρέπει να σταματήσουν τον Ragnarök. Σύμφωνα με την CMON, κάθε παιχνίδι είναι μια νέα προσπάθεια να σωθει η Midgard από την καταστροφή. Έως τέσσερεις παίκτες ενώνουν τις δυνάμεις τους, υποδυόμενοι χαρακτήρες όπως οι Kratos, Mimir, Atreus, Brok & Sindri και Freya. Θα αντιμετωπίσουν εχθρούς και bosses από το video game, αυτή τη φορά με διαφορετικό τρόπο, δημιουργώντας διαφορετικά σενάρια σε κάθε playthrough. Κάθε Quests αποτελείται από έξι κάρτες διπλής όψης και σημαντικό ρόλο για την επιτυχία παίζει η με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκμετάλλευση των ηρώων. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2019. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*