Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Metal Gear Solid: The Board Game

*
Η συνεργασία μεταξύ Konami και IDW Games, έχει ως αποτέλεσμα το Metal Gear Solid: The Board Game, που θα μεταφέρει τη δράση της σειράς σε μορφή επιτραπέζιου παιχνιδιού. Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μέσω ενός blog post της IDW Games, που αναφέρει ότι δουλεύει μαζί με την Konami, προκειμένου να δώσουν μια νέα διάσταση στα γεγονότα του πρώτου Metal Gear Solid. To  gameplay θα απαιτεί τη συνεργασία μεταξύ των παικτών, που θα έχουν τους ρόλους των Solid Snake, Meryl Silverburgh, Dr. Hal “Otacon” Emmerich και Gray Fox. Καθένας έχεις τις δικές του, μοναδικές ικανότητες και όλοι καλούνται να φέρουν εις πέρας απόστολές, παίζοντας διαφορετικά σενάρια. Οι εταιρείες υπόσχονται δυναμικό A.I. και sandbox gameplay και το παιχνίδι θα δώσει το παρόν με τη μορφή demo στην Ε3 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*