Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Prince of Persia: The Dagger of Time VR Escape Room

*
Μπορεί να έχει περάσει μια δεκαετία από την ημέρα που κυκλοφόρησε ο πιο πρόσφατος τίτλος Prince of Persia, όμως πότε πότε η Ubisoft κάνει κάποιες κινήσεις για να μας θυμίσει ότι το franchise παραμένει εν ζωή. Αυτή τη φορά επιβεβαίωσε την επικείμενη άφιξη ενός νέου VR Escape Room, με τίτλο Prince of Persia: The Dagger of Time.

Είναι το τρίτο escape room της Ubisoft και οι παίκτες θα βιώσουν την εμπειρία ελέγχου του χρόνου, με μηχανισμούς που τον σταματούν, τον επιβραδύνουν και μεταφέρουν τους παίκτες στο παρελθον. Το σκηνικό είναι βασισμένο στη δημοφιλή τριλογία Prince of Persia, που αποτελείται από τα Sands of Time, Warrior Within και The Two Thrones. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στο Fortress of Time με αποστολή να βάλουν τέλος στα σατανικά σχέδια ενός σκοτεινού μάγου. Η συνεργασία μεταξύ των παικτών είναι σημαντική για την επίλυση των γρίφων και θα απαιτηθεί να αλληλεπιδράσουν με μια σειρά από αντικείμενα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*