Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανέωση για το κατάστημα Public στο The Mall Athens

Η Public παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου το πλήρως ανακαινισμένο της κατάστημα στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Όπως τονίζει η ίδια η εταιρεία, το ανανεωμένο κατάστημα σχεδιάστηκε με στόχο να μετατρέψει τη διαδικασία των αγορών σε μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία, με ακόμα περισσότερες επιλογές για τον επισκέπτη. Το νέο Public διαθέτει live για δοκιμή τις περισσότερες συσκευές smartphones, tablets, laptops, αλλά και desktops σε όλη την αγορά τοποθετημένες στις ξύλινες, επικλινείς επιφάνειες των νέων επίπλων που κατασκευάστηκαν για να διευκολύνουν την πρόσβαση και χρήση των προϊόντων και να προδιαθέτουν το χρήστη να τις περιεργαστεί. Στον ίδιο χώρο, βρίσκονται τα αξεσουάρ ταξινομημένα ανά μάρκα για να μπορούν οι επισκέπτες γρήγορα να επισημαίνουν αυτό που θέλουν.



Πέραν όλων των ενοτήτων που έχουν ανανεωθεί, τα games έχουν πλέον το δικό τους χώρο στο δεξί μέρος του καταστήματος, όπου και οι gamers έχουν την άνεση να δουν αρκετά ράφια με τα προϊόντα χωρισμένα ανά format. Στον ίδιο τομέα υπάρχουν ακόμη διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με τα videogames (T-Shirts), αλλά και demo units για την δοκιμή των τελευταίων κυκλοφοριών σε επίπεδο software και hardware.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • nikolas_7
    • Βάζουν προσφορές, και καλές μάλιστα αλλά δεν κοιτάνε τι παίζει στην αγορά ώστε να κινηθούν ανάλογα. Οι εκπτώσεις που κάνουν, σπάνια είναι πραγματικές, δηλαδή είναι ίδια τιμή με πριν τις εκπτώσεις.Το τρελό που είχα δει πέρυσι. Ήθελα το Castlevania 2 για PS3 (απλή έκδοση) και το δίνανε 50€!!! Χρυσό ήταν? Το έφερα από το εξωτερικό στα 20€ με μεταφορικά!!!

*