Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανέωση συνεργασίας μεταξύ PlayStation και UEFA Champions League

*
Για πάνω από μία 20ετία, το Champions League έχει συνδεθεί άρρηκτα με συγκεντρώσεις φίλων εντός και εκτός σπιτιού, λουκούλειες παραγγελίες στα delivery της γειτονιάς και τις διαφημιστικές πινακίδες του PlayStation. Βάσει της πρόσφατης συμφωνίας της Sony Interactive Entertainment και της UEFA, αυτή η μακρόχρονη παράδοση θα συνεχιστεί μέχρι και το 2021, ενώ θα επεκταθεί και στα UEFA Super Cup, UEFA Youth League και UEFA Futsal Champions League. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η τεχνογνωσία του τμήματος του PlayStation θα συνδυαστεί με τους καλύτερους της λίγκας με σκοπό να παρέχουν υψηλής ποιότητας υλικό και διαγωνισμούς, σε όλους τους φιλάθλους οι οποίοι εκτείνονται στο PlayStation Network και τα κανάλια ψηφιακών μέσων.

Συναρπαστική είναι η προοπτική να αγωνιστεί κάποιος στο γήπεδο που θα φιλοξενεί τον μεγάλο τελικό, στα πλαίσια του διαγωνισμού του PlayStation FC, μία μόλις μέρα μετά την ολοκλήρωση του. Επίσης αναμένεται αρκετό VR υλικό, μαζί με αναβαθμισμένες εκδόσεις των παιχνιδιών UEFA Champions League Fantasy και Predictor, όπως και της επίσημης εφαρμογής UEFA Champions League. Αυτή είναι η όγδοη ανακοινωθείσα συνεργασία της μεγαλύτερης διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης για την περίοδο 2018-2021 μετά τις Heineken, Nissan, PepsiCo, Mastercard, Gazprom, Adidas και Santander.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*