Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανθρώπινο λάθος προκάλεσε τελικά το μπλακ άουτ στο Facebook

*
Όπως φαίνεται, ένα ανθρώπινο λάθος προκάλεσε το μπλακ άουτ στο Facebook το απόγευμα της Τετάρτης. Η υπηρεσία, μαζί με τα Instagram, Whatsapp και Messenger, έχει επανέλθει στη φυσιολογική της λειτουργία, όμως είναι ξεκάθαρο τι έφταιξε και είχαμε αυτό το πρόβλημα (που σημειωτέον είναι και ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία της πλατφόρμας). Το μπλακ άουτ οφείλεται λοιπόν σε λάθος προγραμματισμό ενός server που έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις και προκάλεσε μαζικά προβλήματα σε πολλούς χρήστες ανά τον κόσμο. Οι επιπτώσεις ήταν αρκετές και δεν ήταν δυνατό να επιλυθεί το ζήτημα άμεσα και ως εκ τούτου για πάνω από μισή μέρα, το Facebook και οι υπόλοιπες πλατφόρμες της εταιρείας υπολειτουργούσαν ή δεν λειτουργούσαν καθόλου. Το Facebook αρκέστηκε απλά σε μια συγγνώμη και ενημέρωση για την επίλυση του θέματος, ωστόσο είναι γεγονός πως δημιούργησε αρκετά προβλήματα, όχι μόνο στους απλούς χρήστες, αλλά και σε διαφημιζόμενους που φαίνεται πως έχασαν την επαφή με το κοινό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*