Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανοίγει σύντομα Burger King στο "Ελ. Βενιζέλος"

*
Μετά το άνοιγμα των Burger King στο αεροδρόμιο της Ρόδου, φαίνεται πως η γνωστή αλυσίδα fast food έβαλε στόχο να επεκταθεί και προς την πρωτεύουσα της χώρας. Επισκέπτες του Διεθνούς Αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος" στην Αθήνα εντόπισαν στον επάνω όροφο τις ειδικές ταμπέλες προετοιμασίας ενός νέου καταστήματος, το οποίο φαίνεται πως σύντομα θα ανοίξει τις πύλες της για να εξυπηρετήσει τους ταξιδιώτες. Πρόκειται λοιπόν για το δεύτερο υποκατάστημα της Burger King στη χώρα μας. H εταιρεία πίσω από τη γνωστή αλυσίδα ιδρύθηκε το 1954, εξυπηρετεί πάνω από 12 χιλιάδες σημεία και λειτουργεί σε 79 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε μια σχετική σελίδα στο Facebook.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*