Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αντηλιακό Pokémon θα κυκλοφορήσει στην Ασία (video)

Η Shiseido ανακοίνωσε την κυκλοφορία αντηλιακών Pokémon για την ασιατική αγορά. Η κυκλοφορία τους προορίζεται για την Ιαπωνία, την Κίνα και το Hong Kong και απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό που αναζητά προστασία από τον ήλιο όταν βγαίνει έξω να παίξει – όπως για παράδειγμα τους παίκτες του Pokémon Go.

Στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσουν μπουκάλια με το Pikachu, το Squirtle και το Eevee. Το μπουκάλι με το Pikachu θα κυκλοφορήσει επίσης στο Hong Kong και στην Κίνα, όπου θα διατεθούν και άλλα με τα Squirtle, Psyduck και Jigglypuff. Θα υπάρξει ακόμα ένα με το Charmander, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για αγορά από καταστήματα Duty-Free.

Όλα τα μπουκάλια θα είναι περιορισμένα για περιορισμένο χρονικό διάστημα και θα περιέχουν το κλασικό SPF 50 Perfect UV αντηλιακό της Anessa.








 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*