Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεβίωσε ο Stan Lee της Marvel Comics

*
O Stan Lee, δημιουργός υπερηρώων της Marvel Comics, όπως οι Spider-Man, Iron Man, the Incredible Hulk και Thor, δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Όπως επιβεβαίωσε η κόρη του Joan Celia Lee, ο δημιουργός που το όνομά του θα μείνει με χρυσά γράμματα στο πάνθεον των comics, απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών. Είχε γεννηθεί στη Νέα Υόρκη το 1922 και οι γονείς του ήταν Εβραίοι μετανάστες από τη Ρουμανία. Το κανονικό του όνομα ήταν Stanley Martin Lieber. Η πρώτη ιστορία του που δημοσιεύτηκε είχε τίτλο “Captain America Foils the Traitor's Reve” και την υπόγραψε με το όνομα “Stan Lee” που αργότερα πήρε θέση και στα νόμιμα έγγραφά του. Το ταλέντο του τον βοήθησε να ανέβει γρήγορα τα σκαλία της ιεραρχίας της Timely Comics και κατόρθωσε να κάνει το κοινό να μιλάει με τεράστιο ενθουσιασμό για τις δημιουργίες του. Η κληρονομιά που αφήνει πίσω του είναι τεράστια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Να ζήσουν να τον θυμούνται οι δικοί του άνθρωποι.
      Καλό παράδεισο να έχει.
      Η Marvel Comics έχασε έναν γίγαντα.
      Πιστεύω ότι το κενό θα αργήσει πολύ να αναπληρωθεί.

*