Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεβίωσε ο William Morgan Sheppard, αφηγητής του Civilization 5

*
Ο ηθοποιός William Morgan Sheppard, γνωστός για τη δουλειά του σε video games και τηλεοπτικές σειρές επιστημονικής φαντασίας, απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών. Οι fans της σειράς Sid Meier's Civilization, σίγουρα θυμούνται ότι ο Sheppard είχε το ρόλο του αφηγητή στο Civilization 5. Ακόμα είχε δανείσει τη φωνή του στον Colonel Hargrove στο Medal of Honor: Allied Assault και στο Medal of Honor: Frontline. Εκτός από τα video games, o Sheppard είχε διάφορους ρόλους στο Star Trek francise, αυτόν του Quatai in Star Trek: Voyager episode Bliss και του Ira Graves στο The Next Generation episode The Schizoid Man. Ακόμα είχε συμμετοχή και στη σειρά Doctor Who. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*