Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεβίωσε ο κριτικός video games TotalBiscuit

*
O γνωστός σχολιαστής και κριτικός video games John Bain, γνωστός και ως TotalBiscuit, απεβίωσε σε ηλικία 33 ετών. Την ανακοίνωση έκανε η σύζυγός του Genna, που ανάρτησε ένα ποίημα στο Twitter, εις μνήμην του, στις 24 Μαΐου 2018. Ο Bain πάλευε με την επάρατη νόσο από το 2014 και πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι αποσύρεται από την ανάρτηση videos, γράφοντας ότι ένιωθε εξαντλημένος από τις επιπτώσεις της χημειοθεραπείας. Ο Bain παρουσίαζε το podcast World of Warcraft Radio από το 2005 έως το 2010, οπότε και ξεκίνησε να ανεβάζει στο YouTube videos για το παιχνίδι. Επιπλέον, ήταν σχολιαστής σε events που αφορούσαν το Starcraft II και ταυτόχρονα μάνατζερ και χορηγός της ομάδας Axiom.

Οι περισσότεροι τον γνώριζαν μέσω του καναλιού του στο YouTube που είχε την ονομασία TotalBiscuit και χάρη στο ιδιαίτερο στυλ του, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 2εκ. συνδρομητές. "Όταν φύγω από αυτόν τον κόσμο, θέλω να αφήσω κάτι που θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει η οικογένειά μου για να βοηθηθεί", είχε γράψει πρόσφατα ο Bain και αναφερόταν στα Co-optional podcast που ήθελε να αναλάβει η σύζυγος του. "Ήταν ένα προνόμιο, σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να μπω στις ζωές σας και να κάνω κάτι σημαντικό, όπως να επηρεάσω τον τρόπο που ξοδεύτε τα τα χρήματα που τόσο σκληρά κερδίζετε", ήταν μερικά από τα τελευταία λόγια του Bain προς το κοινό του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*