Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστικά στην ΕΡΤ η F1 για τα επόμενα 3 χρόνια

*
Η ΕΡΤ ανακοίνωσε επίσημα πως εξασφάλισε τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα της F1 στην Ελλάδα για την τριετία 2019-2021, αφήνοντας εκτός την COSMOTE TV. Όπως φαίνεται, το κρατικό κανάλι θα διαθέσει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (πλέον ΦΠΑ) για τα δικαιώματα των αγώνων, κάτι που μεταφράζεται σε σχεδόν 100 χιλιάδες ευρώ ανά γκραν πρι, αλλά εξασφαλίζει πως η μετάδοση του πρωταθλήματος δεν θα γίνεται από κανένα άλλο δίκτυο. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως και το πρωτάθλημα της Formula 1 αποχωρεί από το μπουκέτο της COSMOTE TV. Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Τα αποκλειστικά δικαιώματα της Formula 1 για την Ελλάδα εξασφάλισε για την επόμενη τριετία (2019-2021) η ΕΡΤ, προσφέροντας ελεύθερα σε όλη την κοινωνία ένα μοναδικής ποιότητας αθλητικό περιεχόμενο. Η ΕΡΤ θα μεταφέρει μέσα από τις συχνότητές της, κάθε χρόνο, 21 τριήμερα απίστευτης ταχύτητας και εντυπωσιακού θεάματος. Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της F1, ξεκινώντας κάθε Παρασκευή από τις ελεύθερες δοκιμές 1, μέχρι και τον κυριακάτικο αγώνα των Grand Prix.»



Το φετινό πρωτάθλημα της F1 ξεκινάει στις 17 Μαρτίου με το γκραν πρι της Αυστραλίας και θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • er388
    • Εγώ έχω άλλο θέμα. Ναι μεν χαίρομαι γιατί θα έχουμε πλήρη πρόσβαση σε όλο το θέαμα κι εμείς που δεν έχουμε Cosmote TV, από την άλλη αν δεν αλλάξουν τους άθλιους σχολιαστές με βλέπω να τη βγάζω πάλι με streaming από SkySports F1... Πού πας ΕΡΤ ξυπόλυτη στα αγκάθια χωρίς απεσταλμένους, χωρίς εξοπλισμό, χωρίς αναλυτές (εξειδικευμένους στη F1, όχι στα ράλι και άλλες μούφες) και με σχολιαστές που δείχνουν ότι θα προτιμούσαν να το βλέπουν από το σπίτι τους παρά να το συζητάνε;

*