Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποσύρεται από 12 αγορές και προχωρά σε απολύσεις η Lime

*
Στον αγώνα της για την κερδοφορία, η Lime ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από 12 αγορές στον πλανήτη και θα προχωρήσει σε απολύσεις προσωπικού. Συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ, η Lime θα τερματίσει τη λειτουργία της σε Atlanta, Phoenix, San Diego και San Antonio, ενώ θα αποχωρήσει και από Linz, Αυστρία, Bogota, Buenos Aires, Montevideo, Lima, Puerto Vallarta, Rio De Janeiro και Sao Paolo. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Joe Kraus, δήλωσε πως οι κινήσεις αυτές θα βοηθήσουν την Lime να παραμείνει ενεργή και ανταγωνιστική, ενώ θα την οδηγήσουν και στο να γίνει η πρώτη κερδοφόρα next-generation mobility εταιρεία στον κόσμο. Είναι δε γεγονός ότι αναζητούνται συνεχώς μέθοδοι για ανάπτυξη, αφού τον Μάρτιο ξεκίνησε η ιδέα μιας συνδρομητικής υπηρεσίας, για όσους χρησιμοποιούν τακτικά τα ηλεκτρονικά πατίνια. Η υπηρεσία αυτή θα επεκταθεί σε περισσότερες αγορές και χώρες μέσα στο μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*