Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από τις 26 Ιουνίου ξεκινάει η υποστήριξη του Apple Pay στην Ελλάδα

*
To Apple Pay ξεκινάει πλέον να υποστηρίζεται και στην Ελλάδα από τις 26 Ιουνίου, όχι όμως μέσα από τις ελληνικές τράπεζες, αλλά από δύο άλλες εταιρείες. Την πρώτη από τις δύο τη γνωρίζουμε εδώ και καιρό, είναι η N26, και έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως σύντομα θα ξεκινήσει να υποστηρίζει τις ανέπαφες πληρωμές της Apple για τους κατόχους των καρτών και λογαριασμών της. Η δεύτερη από τις δύο είναι λίγο έκπληξη, καθώς πρόκειται για την Edenred, η οποία είναι γνωστή για τις διατακτικές γεύματος Ticket Restaurant.

Η εταιρεία προσφέρει την κάρτα Spendeo και όπως φαίνεται από την πρόσκληση που έχει φτάσει σε ΜΜΕ,  οι κάτοχοί της θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Apple Pay από τις 26 Ιουνίου τόσο μέσω του Apple Watch, όσο και μέσω του iPhone.


Σχετικά με ανάλογη δραστηριότητα από τις ελληνικές τράπεζες, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ξεκινήσουν να υποστηρίζουν επίσημα το Apple Pay από το φθινόπωρο που μας έρχεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*