Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γκρέμισε το Kickstarter το Wolfenstein: The Board Game

*
Η Archon Studio λάνσαρε καμπάνια στο Kickstarter για το Wolfenstein: The Board Game. Μέσα σε μόλις λίγες ώρες, το επιτραπέζιο παιχνίδι, όχι μόνο έφτασε το στόχο των $50.000, αλλά ξεπέρασε τα $229.249, με την καμπάνια του να αναμένεται να τρέξει μέχρι και τις 28 Απριλίου.

Στην καμπάνια υπάρχουν 4 κατηγορίες υποστήριξης του παιχνιδιού. Με την πρώτη μπορεί κανείς να καταθέσει όποιο ποσό θέλει, δίχως επιβράβευση. Με την κατηγορία του $1 μπορεί να ενημερώνεται για την πορεία της παραγωγής του παιχνιδιού. Με την κατηγορία των $120, ο καταθέτης θα αποκτήσει το παιχνίδι, αλλά και τα Old Blood και All-Stars expansions. Τέλος, με την κατηγορία των $229 ο καταθέτεις θα λάβει ότι και με την κατηγορία των $120, αλλά και το plastic terrain set.


Το επιτραπέζιο θα έρθει με 182 κάρτες, 16 map tiles και 55 μινιατούρες, συμπεριλαμβανομένων αυτές των B.J. Blazkowicz, Anya Oliwa, Max Hass, Set Roth, Klaus Kreutz και Mombate.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*