Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμματόσημα με ήρωες από video games παρουσίασε το βρετανικό Royal Mail

*
Η Royal Mail ανακοίνωσε τη διάθεση γραμματοσήμων με κλασσικούς χαρακτήρες που έχουν δημιουργηθεί από βρετανικές εταιρείες όπως η Lara Croft, τα Lemmings και το διάσημο αυγό των '80s που ακούει στο όνομα Dizzy.

Στα δώδεκα γραμματόσημα περιλαμβάνονται τέσσερα σχετικά με το Tomb Raider, που αρχικά δημιουργήθηκε από την Core Design, η οποία εδρεύει στο Derby. Στα άλλα υπάρχουν απεικονίσεις από τα παιχνίδια: Elite, Dizzy, Populous, Lemmings, Micro Machines, Sensible Soccer, Wipeout και Worms.


Οι επιλογές της Royal Mail πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη UKIE, τον βετεράνο δημοσιογράφο Jaz Rignall και τον συγγραφέα Sam Dyer. Μπορείτε να τα παραγγείλετε από την ιστοσελίδα της Royal Mail, πληρώνοντας £14,25 ή αν μένετε στη Μ. Βρετανία από το τοπικό ταχυδρομείο.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*