Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής Game R1 με αφιέρωμα σε Game Awards, AthensCon και άλλα

*
Η νέα εκπομπή Game R1 της COSMOTE TV έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται και είναι πλέον διαθέσιμη για όλους. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από το COSMOTE Sport 1HD και είναι επίσης διαθέσιμη για on demand θέαση από το ίδιο βράδυ. Η COSMOTE έχει αποφασίσει να την προσφέρει σε ακόμη περισσότερους θεατές, οπότε και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ακόμη κι αν δεν έχετε συνδρομή στην πλατφόρμα της, μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής (που παρουσιάζουν οι Παύλος Παπαπαύλου και Κορίνα Ντιλενιάν) περιλαμβάνει ρεπορτάζ για τα The Game Awards 2019, την AthensCon 2019 και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα. Παρακολουθήστε την μέσα από τον παρακάτω player.  


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Moλις την ειδα,πολυ ωραια εκπομπη.Καλη αρχη παιδια! :) Μου αρεσε που ειναι ευπεπτη και μεσα σε ενα μισαωρο βλεπεις πολλα πραγματα,διαρκειας ικανοποιητικης για να παρεις τη γευση των γεγονοτων αλλα και διαρκειας οσο πρεπει για να μην κουραζει το εκαστοτε θεμα.Γι'αυτο και θεωρω οτι μιση ωρα εκπομπης καθε εβδομαδα ειναι η ιδανικη ισορροπια.

      • Sephiroth
      • Αυτό ήταν το πλάνο, γιατί όπως και να το κάνουμε, η επικαιρότητα τρέχει, η πληροφορία έρχεται από παντού, οπότε θέλαμε κάτι γρήγορο και εύπεπτο :)

        Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια!

*