Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη για όλους η υπηρεσία Watch του Facebook

*
Το Facebook λάνσαρε το Watch, τη δική του υπηρεσία streaming, για το κοινό της Αμερικής το 2017 και πλέον είναι διαθέσιμη για το παγκόσμιο κοινό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Facebook, η υπηρεσία υποστηρίζει δημιουργούς από ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας τους αναλλακτική λύση από το YouTube, ενώ υποστήριξη υπάρχει και στους εκδότες – δημιουργούς ανά τον κόσμο σε δύο τομείς: στο να κερδίζουν χρήματα από τα βίντεο τους στο Facebook και η εύκολη επισκόπηση της απόδοσης του υλικού τους. Μερικά από τα shows που έχουν ξεκινήσει από την Αμερική περιλαμβάνουν τα Red Table Talk (με την Jada Pinkett Smith) και Huda Boss (της Hida Kattan), καθώς και καλύψεις των PGA Tour και Major League Baseball. Σύμφωνα με το ίδιο το Facebook, 50 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το Watch για τουλάχιστον ένα λεπτό μηνιαίως.



Στα shows που θα προστεθούν στον κατάλογο του Watch θα εμφανίζονται μεταξύ άλλων ονόματα όπως Cristiano Ronaldo και Catherine Zeta Jones. Δημιουργοί υλικού του Watch από την Αγγλία, την Ιρλανδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία θα μπορέσουν να έχουν κέρδη από τα shows τους μέσω της υπηρεσίας Ad Breaks, η οποία θα γίνει διαθέσιμη σε 21 χώρες μέσα στο Σεπτέμβριο. Από τη στιγμή που διατέθηκε το Watch, το Facebook βοηθά τους χρήστες να ανακαλύψουν πράγματα που να τους ενδιαφέρουν αφού τους βοηθά να μοιράζονται ότι τους αρέσει με τους φίλους τους (με likes ή shares), ενώ σκοπεύει να διαθέσει polls, κουίζ και άλλα χαρακτηριστικά για game shows όπως το Outside Your Bubble που αναμένεται εντός του έτους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*